Touwenparcours

  • Gezelschap: Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie
  • Beschikbaar op: Alle dagen

Ons touwenparcours betekent 2 uur lang volop actie en biedt op diverse hoogtes in het bos veel spannende onderdelen zoals: een uitgebreid tokkelparcours, deathrides, indianenbruggen, apenbruggen, balansbalken en nog veel meer op diverse hoogtes….. Dit parcours kan gereserveerd worden samen met 1 of 2 Teambuilding Specials: De Knuffelpaal en De Reuzenladder en duurt dan ongeveer 2,5-3 uur

Spannend voor iedereen
Alle activiteiten kunnen zelfstandig gedaan worden door iedereen die bij de veiligheidslijnen kan om de carabiners vast te maken, kleinere personen kunnen meedoen als ze een langere persoon als buddy hebben om hen hierbij te helpen.

De verschillende onderdelen zijn een geweldige uitdaging, wat je ook doet! Kies hoe hoog je wilt gaan, hoe ver je wilt springen, met hoeveel tegelijk je op een paal gaat staan…

De activiteiten worden zo aangeboden dat er voor ieders persoonlijke beleving een uitdaging ontstaat die zich op de grens van het haalbare bevindt: haal je het als je samen met knikkende knieën op de top van de Knuffelpaal staat te wiebelen, of samenwerkend naar de top van de Reuzenladder klimt?

Maak zelf je keuze
Die uitdaging is jouw persoonlijke keuze, het is ook mogelijk om een deel van de activiteiten te doen. Je kunt de anderen goed zien en aanmoedigen, of foto’s maken. De veiligheid blijft op elk niveau 100% en wordt gewaarborgd door deskundige begeleiding en gebruik van gecertificeerde materialen.

Starttijden
Het is mogelijk om dagelijks te starten om 10u, 12u30 en 15u in de maanden juli en augustus. Buiten deze periode is het slim even te bellen met ons om te vragen naar de starttijden die doorgaan met voldoende deelnemers.

Reserveer nu

 

Let op!
Veiligheid

De constructies zijn volgens de Europese normen aangelegd. Goed beveiligd (klimgordel, helm), gezekerd en begeleid geven de Brandsport instructeurs je de kans door de bomen te klauteren en te slingeren. Voor deelname heb je geen speciale kracht of persoonlijke conditie nodig.

Touwbruggen, Tokkelbanen en Zipwireparcours Prijs p/p
 t/m 16 jaar €18,50 + € 1,50 tax.
vanaf 17 jaar €23,50 + € 1,50 tax.

Excl. eigen verzekering.

Forest Rope Adventures Prijs p/p
 Keuze uit 2 specials Kies 2 onderdelen van
FRA per dagdeel
€29,50 + € 1,50 tax.

Excl. eigen verzekering.