Mountainbiken Ardennen

  • Gezelschap: Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

Mountainbiken Ardennen
Brandsport verhuurt in de Belgische Ardennen vanuit Herberg La Laiterie en vanuit het centrum van La Roche-en-Ardenne mountainbikes die van tevoren gereserveerd kunnen worden.

Kwaliteit
Brandsport staat al lang bekend om de kwaliteit van alle materialen, dit geldt ook voor de mountainbikes. Wij besteden dan ook grote zorg aan het onderhoud, zodat je altijd materiaal meekrijgt van ons dat goed in orde is. We American Eagle mountainbikes met jaarlijks vernieuwde technische onderdelengroepen; altijd recente technische onderdelen op je mountainbike. Op dit moment zijn de fietsen uitgerust met V-brakes.

Huren
Onze mountainbikes zijn per halve dag, per dag of voor meerdere dagen te huur. Een halve dag is van 9 – 12.30 uur of van 14.00 – 17.30 uur en een hele dag is van 9 – 17.30 uur.

Prachtige omgeving
In onze directe omgeving hebben we schitterende mountainbike tochten op alle nivo’s.
Een paar van onze eigen (gratis) routes starten en eindigen bij onze Herberg ’La Laiterie’. Er wordt een korte basisinstructie gegeven voor vertrek en na afloop wacht je een heerlijke, warme douche.
Vanuit het centrum van La Roche-en-Ardenne kan je de vernieuwde mountainbike routes van La Roche proberen. Ze staan aangegeven in het bos. Bij Brandsport zijn ATB kaarten te koop met alle routes in de regio en is aanvullende informatie beschikbaar.

Mountainbiken Ardennnen met gids… wel zo makkelijk!
Je instructeur maakt je vertrouwd met de specifieke technieken van het mountainbiken, geeft informatie over de omgeving en kent alle paadjes, beklimmingen en afdalingen als z’n broekzak.
De tocht die je maakt wordt aangepast aan je niveau, zodat je er optimaal profijt van hebt en je lekker kunt uitleven. In de Ardennen is mountainbiken het echte ‘off-the-road’ rijden op een speciale terreinfiets met 21 versnellingen. Onze mountainbikes zijn afgemonteerd met oliedrukremmen, zodat je ook op de steilste helling tot stilstand kan komen.

Reserveer nu

 

Let op!

Mountainbiken in de Ardennen? In Herberg La Laiterie mag je gratis douchen na afloop!

Mountainbiken Ardennen
Losse verhuur mountainbikes

Prijs p/p
 Halve dag €19,50 + € 1,50 tax.
 Hele dag €28,50 + € 1,50 tax.
 2 Dagen €48,50 + € 1,50 tax.
 Elke dag meer €19,50 + € 1,50 tax.

Mountainbiken Ardennen Incl. Helm (verplicht), bidon en reparatieset.
Excl. eigen verzekering & gebruik spuitplaats voor schoonmaken € 2,50.