Huur een mountainbike in de Ardennen

& Ontdek de prachtige omgeving van La Roche-en-Ardenne

Vanaf 22,00 euro
  Duur halve dag en langer
  Gratis gebruik helm, bidon en reparatieset
  Routes op alle niveaus
  In schitterende heuvelrijke omgeving

Boek direct een mountainbike

Of bel voor info:

+32 (0)84 – 411 084


In de Ardennen is mountainbiken het echte ‘off-the-road’ rijden op een speciale terreinfiets met 21 versnellingen. Brandsport verhuurt vanuit Herberg La Laiterie en vanuit het centrum van La Roche-en-Ardenne mountainbikes die je vooraf kunt reserveren. Voor één persoon én grote groepen.

Prachtige omgeving

In de directe omgeving vind je schitterende mountainbike tochten op alle niveaus.
Een paar van onze eigen, gratis routes starten en eindigen bij onze herberg La Laiterie. Er wordt een korte basisinstructie gegeven voor vertrek en na afloop wacht je een heerlijke, warme douche.

Vanuit het centrum van La Roche-en-Ardenne kan je de vernieuwde mountainbike routes van La Roche proberen. Ze staan aangegeven in het bos. Bij Brandsport zijn ATB kaarten te koop met alle routes in de regio en is aanvullende informatie beschikbaar.

Kwaliteit

Brandsport staat al lang bekend om de kwaliteit van alle materialen, dit geldt ook voor de mountainbikes. Wij besteden dan ook grote zorg aan het onderhoud, zodat je altijd materiaal meekrijgt dat goed in orde is. We hebben American Eagle mountainbikes met jaarlijks vernieuwde technische onderdelengroepen, zo heb je altijd recente technische onderdelen op je fiets. We adviseren iedere huurder de fiets goed te testen voor vertrek, zodat u met een goede fiets kunt starten.

Huren in dagdelen

Onze mountainbikes zijn per halve dag, per dag of voor meerdere dagen te huur. Een halve dag is van 9:30 – 12.30 uur of van 14.00 – 17.30 uur en een hele dag is van 9:30– 17.30 uur.
Reserveer nu

Voordelen van reserveren: je voorkomt dat alles weg is, bespaart tijd en hebt meer keuze.

Mountainbiken Ardennen
Losse verhuur mountainbikes

Prijs p/p
Halve dag €22
Hele dag €35
Twee dagen €60
Elke dag meer €22

Mountainbiken Ardennen Incl. Helm (verplicht), bidon en reparatieset.
Excl. eigen verzekering & gebruik spuitplaats voor schoonmaken € 2,50.

 

 

Tip
Na uw tocht, zal u gratis kunnen douchen bij onze herberg La Laiterie ! Voorzie eveneens aangepaste kledij voor de tocht en eventueel reservekledij moest u bij ons douchen.
Let Op
Minimum lengte voor het gebruik van onze fietsen is 1m55.

Brandsport is lid van BFNO – Beroeps Federatie Natuursport Ondernemingen