Touwbrug Ardennen

Outdoor activiteiten bedrijven

 

Outdoor activiteiten in de Ardennen

Veel uitdaging en plezier
Écht voor ieder wat wils
Schitterende omgeving
Passend bij elk budget
Maatwerk service

Maatwerk advies (gratis)

Of bel: +32) (0)84 411 084

1. Bedrijfsuitje Ardennen

Brandsport = samen topervaringen beleven. Outdoor avontuur in teamverband. De spanning van de actie en de onderlinge competitie slepen je mee!

Klik verder voor details

2. Teambuilding Ardennen

Tijdens een heerlijke dag in de Ardennen voer je samen met je collega’s uitdagende opdrachten uit. Versterk het groepsgevoel en verbeter de samenwerking.

Klik verder voor details

Ardennen outdoor

3. Training Ardennen

Met ons trainingsbureau bouwen we aan de communicatie en samenwerking binnen je team. En de effectiviteit waarmee problemen worden aangepakt.

Klik verder voor details

Activiteiten

Een greep uit de mogelijkheden: klimbos met geweldig tokkelparcours, rotsklimmen, boogschieten, een vlot bouwen en samen de rivier oversteken, een steile hillwalk waarbij je voor elkaars veiligheid zorgt, teambuilding games, teambuilding met paarden en wat dacht je van de knuffelpaal?

Eten & Drinken

Na het harde werken kun je volop genieten van heerlijke maaltijden: lunch in het bos, barbecue, buffet, drie gangen menu of luxe maaltijd. Alles is mogelijk in onze herberg La Laiterie, of bij een van de fantastische cateraars en restaurants waar we mee samenwerken.

Overnachten

Onze herberg La Laiterie ligt in een bos- en heuvelrijk landschap en is de perfecte accommodatie voor een groep collega’s. We kunnen ook een andere mooie accommodatie voor je regelen: hotel met business faciliteiten, kleine hotel, bed & breakfast, camping of groepshuis.

Maatwerk

De mogelijkheden bij ons zijn legio. Maak een keuze uit de vele activiteiten, trainingen, horecamogelijkheden en accomodaties om te overnachten. We denken met je mee, helpen kiezen, en ontzorgen je. Passend bij jouw wensen en doelen, en binnen elk budget.

Maatwerk advies (gratis)

Wil je een oplossing op maat? Dat begrijpen we, er is zo veel keuze. We denken graag met je mee, gratis en voor niets!
Neem contact op

Of bel voor info

Direct een medewerker aan de telefoon die je vragen kan beantwoorden. Zonder lange wachttijden of doorverbinden.

+32 (0)84 411 084