Familie & VriendenOvernachtenActiviteiten

Weekendje weg in de Ardennen? Dat wil ik ook!

Brandsport organiseert uiteenlopende activiteiten voor grote en kleine gezelschappen. Of je nu met je gezin leuke familieactiviteiten wil doen of samen met je vrienden spanning op wil zoeken. We bieden voor ieder wat wils. Wij denken graag met je mee over de invulling van jullie weekend in de Ardennen. Arrangementen worden op maat samengesteld.

Leukste groepsactiviteiten
Écht voor ieder wat wils
Schitterende omgeving
Overnachten slechts €30,-
Bel voor maatwerk!

Vraag je programma op maat aan

Of bel ons voor meer info:

+32 (0)84 – 411 084


Familie- of vriendenweekend?

Wil je eens een keer echt wat anders gaan doen tijdens jullie familie- of vriendenweekend? Een gezellig weekendje weg in de Ardennen zorgt dat niemand zich hoeft te vervelen. Brandsport heeft een waaier aan activiteiten. Een actief weekend in de prachtige omgeving zorgt voor mooie herinneringen die vaak terug zullen komen. Brandsport maakt graag samen met u een programma op maat waar aandacht is voor zowel actie als ontspanning. Na het sporten is er plek bij ons gezellige kampvuur waar nagepraat kan worden bij het nuttigen van een drankje over de activiteiten van vandaag. Na een overnachting wanneer iedereen wakker is, nemen jullie plaats aan de ontbijttafel om na een stevig ontbijt weer te actief te zijn.

Maatwerk advies (gratis)

De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Maak een keuze uit de vele activiteiten, horecamogelijkheden en accomodaties om te overnachten. We denken graag met je mee, helpen je kiezen, en ontzorgen je. Passend bij jouw wensen en doelen, en binnen elk budget.

Neem contact op

Of bel voor info

Direct een medewerker aan de telefoon die je vragen kan beantwoorden. Zonder lange wachttijden of doorverbinden.

+32 (0)84 411 084

Overnachten in onze herberg

Wil je een gezellig en actief weekendje weg in een prachtige omgeving? Herberg La Laiterie is de perfecte accomodatie in de Ardennen voor groepen vrienden, families, stellen en solo-avonturiers. Op een paar uur rijden van de Nederlandse grens ben je ineens in een totaal ander, bos- en heuvelrijk landschap.

Faciliteiten

De auberge dankt zijn naam aan zijn vroegere functie: de lokale melkfabriek oftewel laiterie. La Laiterie is een grotere herberg, vergelijkbaar met een berghut. Je slaapt met meerdere mensen van je eigen groepje in een kamer. Er zijn schone toiletten en douches voor gedeeld gebruik.

In de complete keuken kun je zelf maaltijden klaarmaken. Het is ook mogelijk om verzorgde maaltijden te reserveren. Er is een knusse bar waar je onder het genot van een Belgisch biertje sterke verhalen kan uitwisselen, een spelletje doen of plannen maken voor de volgende dag. De bar is goed gevuld met frisdranken, wijn en diverse Belgische biersoorten.

In de tuin vind je barbecues, picknicktafels en een kampvuurplaats om gezellig samen te zijn.

Ontdek hier de mogelijkheden

Slaapzaal overnachten Belgische Ardennen

Ontbijten herberg Ardennen

Activiteiten

Afhankelijk van het budget en in overleg met ons kiest u de activiteiten. Deze zullen door Brandsport in een goed programma worden omgezet. Wij zorgen voor een optimale planning! Er is voor ieder wat wils!

We bieden prachtige outdoor activiteiten aan voor jong en oud: mooie kajaktochten op de Ourthe, mountainbiken over een leuk bewegwijzerd circuit in de bossen, een uitdagend touw- en tokkelparcours, en nog veel meer.

Ontdek hier al onze activiteiten