Yes, het is (bijna) zomervakantie! 😊 Eindelijk ontspannen na een jaar hard werken, of een lang schooljaar. Tijd om mooie herinneringen én toffe foto’s te maken! Ga je deze zomer naar de Ardennen op vakantie, of wil je misschien tussendoor een paar dagen die kant op? Dan hebben we 10 onmisbare tips voor je op […]

Lees hier waarom jij ook wel wat Brandsport kunt gebruiken na de afgelopen coronamaanden van binnen zitten!! 1. Je hebt lucht nodig! Bankhangen, bingewatchen, nog maar eens je huis opruimen… je hebt het wel gehad hè, na een paar maanden. Tijd voor wat buitenlucht, tijd voor wat Brandsport. In de Ardennen kun je lekker op […]

Wie houdt er nu niet van het gevoel de wereld aan te kunnen? De energie giert door je lijf heen, je voelt je super sterk en al je zintuigen staan op scherp. Juist ja; het gevoel van een flinke adrenaline boost. Wil je de adrenaline een heel weekend door je lijf voelen? Ga dan voor een weekend naar de Ardennen. Door alle ruige sporten die je hier kan doen krijg jij non-stop die adrenaline kick!

De Ardennen hebben een grote aantrekkingskracht op vakantiegangers. Logisch natuurlijk, het ligt zo lekker dicht bij huis, en toch is het er zo anders. Wij zetten nog even alle redenen op een rijtje waarom je een bezoek aan de Ardennen écht niet kan overslaan.

Ben jij in de Ardennen deze zomer? Dan moet je in La Roche-en-Ardenne zijn geweest! Als locals, kenners en liefhebbers van de Ardense regio geven we jou de 7 beste tips voor een onvergetelijk bezoek.

Heerlijk kajakken met deze warmte! Alle rivieren in de Ardennen zijn gesloten door de droogte, maar bij Brandsport kun je kajakvaren op een opgestuwd deel van de Ourthe.

Nog een gezellig vrienden- of familieweekend op de planning staan deze zomer? Wij hebben het perfecte idee voor je!

Ontkoppel jezelf van je scherm en geniet van het buitenleven in de Ardennen.

Ben je op zoek naar iets anders dan anders voor deze meivakantie? Overweeg dan eens de Ardennen.

Trek je meest stugge boots aan, gooi je rugtas over je schouder en bereid je voor op een gave trip door de natuur met Brandsport. De lente is weer begonnen en dat betekent dat de Ardennen ontwaakt.