Over BrandsportBrochureJobsTeamWaarom BrandsportTestimonials

Over Brandsport

Brandsport heeft een gevestigde kwaliteits reputatie al sinds 1981 !

Brandsport organiseert sportieve en uitdagende outdoor activiteiten, waarbij ontspanning en gezelligheid op de eerste plaats komen. De nadruk ligt op persoonlijkheid, kwaliteit en kleinschaligheid; kleine groepjes, goede begeleiding, uitstekende materialen en uitgekiende activiteiten locaties.

We werken vanuit onze gezellige, Ardense herberg La Laiterie in Mierchamps, vlakbij La Roche-en-Ardenne. Een prachtige omgeving in het hartje van de Ardennen; heuvels, bossen en diepe valleien met snelstromende beekjes en rivieren.

Ons team bestaat uit enthousiaste, deskundige en ervaren ‘vaste’ medewerkers en een groep freelancers. Samen bezorgen we u bij Brandsport een geweldige tijd!

Buitensport bij Brandsport

Brochure

Download hier de brochure

Download

Kajakken in de Ardennen

Jobs

Brandsport is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde buitensport instructeurs en stagiaires die ons team fulltime/parttime willen komen versterken; vanuit opleidingen MBO en HBO zoals ALO, CIOS, ROC, SCW, SRAW en CMV met recreatie.


 

Stagiaires

We hebben doorlopend plaats voor stagiaires. Neem contact met ons op indien je interesse hebt om als stagiaire aan de slag te gaan bij Brandsport.


 

Full- & parttime buitensport instructeurs

• enthousiast
• spontaan
• sportief
• flexibel
• zelfstandig
• je hebt kennis van buitensport materialen & veiligheidsprocedures
• ruime werkervaring in de buitensport is een pre
• je bent in het bezit van één van de bovenstaande diploma’s of vergelijkbaar
• je bent technisch en naast begeleiden wil je ook mee helpen met de realisering van nieuwe activiteiten
• je streeft ernaar mensen naar hun zin te maken
• je bent een teamplayer en kunt animeren
• je hebt geen 9-17 mentaliteit
• je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
• in bezit van rijbewijs B (of BE) en evt. D
• je bent in bezit van eigen vervoer
• je woont niet ver van de Ardennen of bent bereid hier te komen wonen
• je beheerst het Nederlands, Engels en een minimum aan Frans

Functieomschrijving: Als buitensport instructeur ben je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van buitensport activiteiten. Daarnaast ben je ook inzetbaar op diverse andere onderdelen van het bedrijf zoals onderhoudswerkzaamheden, verbetering activiteitenlocaties, begeleiding van stagiaires en nieuwe collega’s.

 

Brandsport biedt jou:

• een goede en gezellige plek om te werken
• heel gevarieerd werk in afwisselende seizoenen
• een salaris volgens CAO, gebaseerd op ervaring, opleiding en leeftijd
• vergoeding van je reiskosten

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur ons je brief met cv per mail naar info@brandsport.be.
Wil je meer informatie? Bel naar kantoor (0032)(0) 844 110 84

Enthousiaste instructeurs van Brandsport

Team

Lenie Krijgsman

Lenie is algemeen directeur, partner-eigenaar van Brandsport en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de organisatorische kant van het bedrijf, de programma’s, de PR, personele zaken, de boekhouding en de behartiging van de belangen van de ‘outdoor’ branche naar overheden toe via de vakfederaties BFNO, VeBON, FLKB, WANT… kortom alles wat nodig is om het bedrijf aan te sturen.

In 1986 heeft Lenie zich samen met Frank in de Ardennen gevestigd in herberg La Laiterie waar u kunt logeren.

Achtergrond: na in 1978 te zijn afgestudeerd aan de Academie voor bewegingsonderwijs CALO volgden 10 actieve jaren als leerkracht in de middelbaar onderwijs in Arnhem en de Achterhoek. Tijdens het werk in de Ardennen nodigt de interesse voor mensen, hun passies en drijfveren, en het contact met paarden uit tot een verdere ontwikkeling tot coach en paardencoach, waarvoor de nodige opleidingen worden gevolgd.

Lenie begeleidt met veel plezier ook bosritten met paarden en is gespecialiseerd in het coachen met paarden en het ontwikkelen van teambuilding workshops voor bedrijven met het paard als spiegel.

Contact Lenie

 

Frank van den Brand

Frank is, als partner mede-eigenaar, technisch directeur van Brandsport en houdt zich hoofdzakelijk bezig met alle technische zaken binnen het bedrijf: activiteitenlocaties, materialen, voertuigen, onderhoud gebouwen etc…

Frank heeft in 1981 Brandsport opgericht. In eerste instantie bouwde Frank polyester kajaks en heeft zich in 1986 samen met Lenie in de Ardennen gevestigd in herberg La Laiterie, waar u kunt logeren.

Van jongs af aan heeft Frank in z’n kajak slalomwedstrijden gevaren. Een aantal keren was hij Nederlands en in 1978 Benelux kampioen. In die periode heeft hij zijn eerste wildwater expedities ondernomen naar o.a. Nepal en Marokko. Later volgden Spanje, Chili, Nieuw Zeeland, Costa Rica, Zimbabwe en Oeganda.

Frank is niet alleen de wild water kajak specialist van Brandsport, maar houdt zich ook bezig met het ontwikkelen van activiteiten, het up-to-date houden van onze activiteiten locaties, materialen en technische installaties.

Contact Frank

Waarom Brandsport

Wij werken persoonlijk & veilig
Brandsport legt de nadruk op persoonlijk, veilig, kwalitatief en kleinschalig werken; wij zijn er voor u!
Wij hebben uitstekende materialen
Wij werken met uitstekende materialen en op uitgekiende activiteiten locaties; alles in eigendom en daarmee volledig inzetbaar voor uw programma.
Wij bieden activiteiten voor elke doelgroep
U kunt bij ons terecht als bedrijf, vriendengroep, familie, school, vereniging, particulier….
Er is voor ieder wat wils
U kunt bij ons terecht voor ontspanning, gezelligheid, teambuilding, training, actie, avontuur…
Brandsport is gelegen in een prachtige omgeving
In het hartje van de Ardennen; heuvels, bossen, diepe valleien met snelstromende beekjes en rivieren…
Wij hebben respect voor de natuur
Wij werken met respect voor de natuur en kiezen voor duurzaamheid.
Wij werken met gecertificeerde instructeurs
Onze gecertificeerde instructeurs zijn goede begeleiders en stemmen af op u als deelnemer. Samen bezorgen we u bij Brandsport een geweldige tijd!
Wij voldoen aan alle veiligheidsnormen
Onze materialen en activiteiten locaties voldoen aan alle veiligheidsnormen.
Wij zijn lid van beroepsfederaties
Brandsport is actief lid van beroepsfederaties in België, zoals BFNO en WANT, vergelijkbaar met VeBON.
U kunt bij ons logeren
Voor een gezellig verblijf kunt u gebruik maken van onze herberg LA LAITERIE in Mierchamps, een klein dorp vlak bij La Roche-en-Ardenne.
Wij kunnen ook andere overnachtinglocaties regelen
Wij werken uitstekend samen met aanbieders van hotels, vakantiehuizen en campings in de regio.
We bestaan al 40 jaar
Brandsport zet alle opgebouwde ervaring en expertise in voor u.

Katja Mooij

de Ardennen zijn leuker dan ik dacht. het weer was wat fris maar dat gaf niet want er was meer dan genoeg te doen. Het rots klimmen was favoriet bij de boys, hartstikke spannend.

Krista

Leuke outdoor activiteiten. Goede instructeurs die duidelijk uitleg geven. Ik voelde me veilig daar boven in het bos. Zeer leuke ervaring gehad! Was het klimbos dus.

Annemarie

Vorige week heb ik met mijn dochter samen een bosrit gemaakt bij Lenie en haar IJslanders. Wat een super rit te paard, zeker voor herhaling vatbaar. Mijn dochter vond het trouwens erg leuk dat ze de paarden ook mocht verzorgen

Lennette

Heerlijke buitenrit gemaakt. Vooral het zelf zadelen en verzorgen van de paarden maakt dat het een middag vullend programma is. Brandsport was zeer flexibel maakte niet uit of we er 1 of 6 uur over deden. En was ook prima georganiseerd.

Mark Beckers

Brandsport was zeer flexibel maakte niet uit of we er 1 of 6 uur over deden. En was ook prima georganiseerd.

Stefaan Vanoverbeeck

In naam van alle sportieve Vanoverbeeckskes wil ik jullie toch nog eens extra bedanken voor de super-service en het vriendelijke onthaal. Bedankt om zonder morren nog een paar boten te wisselen, kapotte fietsen te ruilen tijdens de middag, en het ter beschikking stellen van een droge picknickruimte. Er zijn er veel die aan jullie een voorbeeld mogen nemen.