Coaching met paarden

Paardencoaching

Het paard als spiegel

Een teamworkshop over samenwerken, leiderschap en communicatie!

Leiderschap, communicatie en samenwerking als team zijn bepalende indicatoren voor het succes van elke organisatie. Veel leidinggevenden zijn zich echter beperkt bewust van hun stijl van samenwerken en leidinggeven alsmede de patronen in hun communicatie en lichaamstaal. Een groter inzicht in deze stijl en onbewuste patronen geeft een krachtige impuls voor persoonlijke ontwikkeling en betere samenwerking.

Er is waarschijnlijk geen effectiever instrument om tot inzicht te komen dan dat van directe feedback. En dan niet slechts gegeven door een andere persoon, die vaak vanuit sociaal wenselijk gedrag komt tot een aangepaste of afgezwakte feedback. Maar door een medium dat vrij is van deze begrijpelijke neiging en de feedback aanreikt in de meest pure vorm; direct, zonder omwegen en taalaanpassingen en vanuit gedrag.

Paarden beschikken als geen ander over dit vermogen en in hun interactie met mensen bieden ze ons een rijk arsenaal aan reflectie op ons gedrag, communicatie, leiderschap en samenwerking.

Reserveer nu