Scholen & VerenigingenOvernachtenActiviteiten

Scholen & VerenigingenTeambuilding Ardennen

Brandsport biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten waarin voor elke school, vereniging of scoutinggroep wel een aantal leuke en aantrekkelijke activiteiten zitten om de jaarlijkse uitstap een meerwaarde te geven. Of je het nu ontspannen wilt houden of als je net naar het avontuur en inspanning zoekt; er is voor ieder wat wils bij Brandsport! De arrangementen kunnen in allerlei vormen aan uw wensen worden aangepast, Brandsport is flexibel: als u bijvoorbeeld zelf het kamp organiseert heeft u ons alleen nodig voor de activiteiten. U kunt de maaltijden zelf verzorgen, maar het ook door ons laten doen. Er zijn naast werkweken ook 1-dags arrangementen en andere programma’s mogelijk.

Ontdek de voordelen bij reservering van grotere aantallen en vraag onze medewerkers om de kortingen, speciale prijzen en andere informatie!

Vraag je programma op maat aan

Of bel ons voor meer info:

+32 (0)84 – 411 084


Vervoer
Indien gewenst en nodig verzorgt Brandsport ook het vervoer van de groep ter plaatse. Van en naar de Ardennen wordt het transport niet door ons verzorgd. We raden elke groep aan om minimaal 1 eigen voertuig ter plaatse te hebben voor boodschappen, dokter etc.

 

Maatwerk advies (gratis)

De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Maak een keuze uit de vele activiteiten, horecamogelijkheden en accomodaties om te overnachten. We denken graag met je mee, helpen je kiezen, en ontzorgen je. Passend bij jouw wensen en doelen, en binnen elk budget.

Neem contact op

Of bel voor info

Direct een medewerker aan de telefoon die je vragen kan beantwoorden. Zonder lange wachttijden of doorverbinden.

+32 (0)84 411 084

Overnachten

Herberg La Laiterie

Onze gezellige herberg La Laiterie ligt midden in de natuur, buiten een klein dorpje dat bestaat uit een paar boerderijen. De activiteiten locaties liggen in de directe omgeving; weinig vervoer nodig dus! Naast de slaapruimtes en het sanitair is er ook een 'droogruimte' voor het drogen van kleding en materialen. In het dagverblijf wordt gegeten en er is een gezellige bar die u kunt gebruiken zoals u wilt; een goede mogelijkheid om feestjes informeel in de hand te houden.

Bivak

Een of meerdere nachten slapen in een klein tentenkamp of een echt bivak leren maken kan ook. Het verblijf wordt dan zelf gebouwd en er wordt gekookt op een zelfgemaakt houtvuur (samenwerken, improviseren, het nemen van verantwoordelijkheid, enz)

Ontdek hier de mogelijkheden

overnachten

Activiteiten

Afhankelijk van het budget en in overleg met ons kiest u de activiteiten. Deze zullen door Brandsport in een goed programma worden omgezet. Wij zorgen voor een optimale planning! Mogelijkheden: kajaktocht op de Ourthe, rotsklimmen & abseilen, klauteren in ons klimbos, mountainbiken, oriëntatietocht met kaart en kompas, boogschieten, hikes in de omgeving en allerlei speciale opdrachten op maat.

Ontdek hier al onze activiteiten