Herberg La Laiterie, de verblijfsaccommodatie van Brandsport in de Ardennen

Zoek je een groepsaccommodatie in de Ardennen? Herberg La Laiterie is de thuisbasis van Brandsport. Je vindt herberg La Laiterie net buiten het dorpje Mierchamps, zo’n 7 kilometer ten zuiden van La Roche-en-Ardenne. De herberg bevindt zich midden in de bossen van de Belgische Ardennen en is uitermate geschikt voor (bedrijfs)groepen, maar ook voor particulieren; bovendien is er een grote keuze in outdoor activiteiten ter plaatse en kan je direct vanuit de herberg de bossen in trekken. Kortom, een prima plek om een paar dagen actief bij te komen in de Ardennen!

De Laiterie is praktisch ingericht. Er is een keuken voor gasten om zelf maaltijden te kunnen klaarmaken. Er zijn barbecue’s aanwezig voor gebruik.
Voor grotere groepen verhuurt Brandsport onder bepaalde voorwaarden de grote horecakeuken, informeer naar de mogelijkheden. Je logeert met meerdere mensen van je eigen groepje in een kamer en brengt je eigen slaapzak/dekbed mee, of je huurt een dekbed.
Je kan ook een compleet verzorgd verblijf bij Brandsport reserveren inclusief ontbijt met/zonder lunchpakket, een uitgebreidere lunch en diverse warme maaltijden, bijvoorbeeld een barbecue.
In de bar hebben we vanzelfsprekend een goede keuze aan Belgisch biertjes koud staan.

Kortom: ideaal geschikt als groepsaccommodatie in de Ardennen! Graag tijdig reserveren, want er is veel belangstelling.

 

Praktisch

Meer info