Huur een mountainbike in de Ardennen

Ontdek de prachtige omgeving van La Roche-en-Ardenne per fiets

Vanaf 30,00 euro
  Duur: halve dag of langer
  Gratis gebruik van helm, bidon
        en reparatieset
  Routes op alle niveaus
  In schitterende heuvelrijke omgeving

Boek direct een mountainbike

Of bel voor info:

+32 (0)84 – 411 084


Mountainbiken in de Ardennen is een echte ‘off-the-road’ ervaring op een speciale terreinfiets. Brandsport verhuurt mountainbikes vanuit Herberg La Laiterie in de buurt van La Roche-en-Ardenne. Je kunt ze vooraf reserveren, voor één persoon én grote groepen.

Prachtige omgeving

Wij hebben een eigen route die start en eindigt bij onze herberg La Laiterie. Deze route staat met rode pijltjes aangegeven. Voor vertrek krijg je een korte basisinstructie en na afloop mag je gebruik maken van onze warme douches.

In de directe omgeving vind je nog meer schitterende mountainbiketochten op alle niveaus.
Vanuit het centrum van La Roche-en-Ardenne kan je de vernieuwde mountainbike routes van de gemeente La Roche proberen. Ze staan met blauwe pijltjes aangegeven in het bos. Bij Brandsport zijn MTB kaarten te koop met alle routes in de regio en is aanvullende informatie beschikbaar.

Kwaliteit

De mountainbikes zijn licht in gewicht en hebben een comfortabele zithouding.  De wielen zijn 29 inch met brede banden en een goed profiel. De versnelling is de 1×12 groep, eenvoudig te bedienen waarbij schakelfouten minimaal zijn. De hydraulische schijfremmen zijn betrouwbaar en goed te doseren. De voorvork is lucht geveerd waarbij je beter controle houdt bij de afdalingen. We hebben de maten XXS tot XXL.  (Maximale gewicht 120kg.  Minimale lengte 130cm. (voor kinderen vanaf 7 jaar).  Borg €30,- per bike).

Huren in dagdelen

Onze mountainbikes zijn per halve dag, per hele dag of voor meerdere dagen te huur. Een halve dag is van 9:30 – 12.30 uur of van 14.00 – 17.30 uur en een hele dag is van 9:30– 17.30 uur.
Reserveer nu

Voordelen van reserveren: je voorkomt dat alles weg is, bespaart tijd en hebt meer keuze.

 1/2 dag

1 dag

Prijs losse verhuur MTB

  € 30  pp

 € 45 pp
Borg 30€/atb (contant ter plaatse te betalen)

Mountainbiken Ardennen Incl. Helm (verplicht), bidon en reparatieset.
Excl. eigen verzekering & gebruik spuitplaats voor schoonmaken € 2,50.

 

 

Tip
Na je tocht kun je gratis douchen bij onze herberg La Laiterie!  Zorg voor aangepaste kleding voor de tocht en eventueel voor reservekleding wanneer je bij ons wilt douchen.
Let Op
Minimum lengte voor het gebruik van onze fietsen is 1m45.

Brandsport is lid van de BFNO – Beroeps Federatie Natuursport Ondernemingen