Teambuilding in de Ardennen

  • Gezelschap: Bedrijven, Scholen, Vrienden & Familie
  • Beschikbaar op: Alle dagen

Tijdens een teambuildingsdag voer je samen met collega’s opdrachten uit om het groepsgevoel te optimaliseren en de samenwerking te verbeteren. Bij Brandsport doen we dat natuurlijk op actieve wijze! Bouw bijvoorbeeld met primitieve materialen een brug om een rivier over te steken, bedwing een Challenge Parcours of probeer in goed overleg met kaart en kompas een weg te vinden door de dichte bossen!

Programma op maat
Iedere teambuildingsdag ziet er anders uit, want ieder team heeft immers een eigen doel. Brandsport maakt daarom programma’s op maat, aansluitend bij de wensen en doelen van het bedrijf. Van een adventure dag tot een groots evenement; van primitief tot luxe, en passend binnen elk budget.

Teambuilding
Tijdens een heerlijke dag teambuilding in de Ardennen voer je samen met je collega’s diverse opdrachten uit. Bij teambuilding in de Ardennen word je echt uitgedaagd. Je moet samenwerken met de groep om resultaat te bereiken. Een teambuildingsdag is uitermate geschikt om personeel in een andere rol te leren kennen. Meer weten over teambuilding in de Ardennen? Lees onze blog!

Meer informatie? Kijk eens op onze bedrijvenpagina.
 


 

Reserveer nu Stel je vraag
Tip!

Wist u dat u ook bij Brandsport kunt overnachten?

Na uw teambuildingsdag of management training kunt u blijven slapen in onze herberg La Laterie. Deze biedt voldoende slaapplaatsen, een gezellig verblijf met bar, een vergaderzaal en een aparte ruimte voor begeleiders en trainers. Lees meer.