Balade des Legend Boucles te Bastogne

De legende keert terug! Na een korte afwezigheid is deze tocht sinds 2022 weer op de kalender terug te vinden. Kan je deze tocht wandelen? Fietsen? Kajakken? Misschien wel, maar best doe je deze tocht al rijdend in een wagen. Natuurlijk niet zomaar een wagen, het gaat hier om klassieke wagens. Je bent van harte welkom op zaterdag 6 mei!

Foto met dank aan BLBB

Tijdens dit weekend rijden deze wagens door de regio van Bastenaken (Bastogne) en zijn ze voor het vertrek te bezichtigen vanop het bekende Place McAuliffe in het centrum van de stad. Geniet van lokale lekkernijen terwijl je de wagens bezichtigt in het centrum of de dorpen rondom. Het traject blijft zo lang mogelijk geheim dus hou zeker de website van onze vrienden in’t oog. Zie je ze niet meteen, hou dan zeker een oor open want de ronkende motors hoor je soms al ven ver komen.

Marche ADEPS

Qua activiteiten is het een rustig weekend, de gebruikelijke Marche ADEPS kunnen we natuurlijk niet vergeten. Zondag 7 mei kunnen jullie terecht in de gemeente Manhay en Houffalize. Dat het rustig is kunnen we wel verhelpen. Avontuur en spanning in een sportief jasje? Dat is Brandpsport. Kajakken, wandelen, fietsen, een parcours afleggen in ons klimbos of rotsklimmen en abseilen. Er is veel mogelijk bij Brandsport, het enige wat je moet doen is reserveren! Bekijk de verschillende activiteiten op de website, aarzel je nog? Neem zeker even contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag een keuze maken.

Info en prijzen

Legend Boucles: te Bastenaken/Bastogne, zaterdag 6 mei, gratis te bezoeken
Marche ADEPS: te Manhay en Houffalize, 7 mei, deelname gratis
Activiteiten Brandsport: Prijzen hangen af van de activiteit, voor meer informatie kan je mailen naar info@brandsport.be of bellen op +32 84/41.10.84.