De Ardense heuvels trotseren met een nieuwe bike

Mountainbiken in de Belgische Ardennen staat gelijk aan lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van de prachtige bosrijke omgeving.

Je fietst over landweggetjes, bospaden, single tracks en stukjes asfalt, gevarieerder kan niet. De route die vanaf onze herberg La Laiterie start heeft het allemaal. De eerste lus van deze route, aangegeven met rode pijltjes, is 11 kilometer en komt weer terug in het dorpje Mierchamps. In het dorp maak je de keuze om terug naar de Laiterie te fietsen of er nog een tweede lus aan toe te voegen. Dit tweede deel van de route bevat wat meer hoogtemeters en uitdagende paadjes en afdalingen, een perfecte opbouw dus. Naast de route van Brandsport zijn er ook routes van de gemeente La Roche-en-Ardenne. Deze zijn aangegeven met blauwe pijltjes en te volgen via de MTB-kaart van de toeristische dienst. En laten we de bekende apps niet vergeten waar je routes op kunt vinden of zelf kunt uittekenen…. Kom dus gerust langs om een mountainbike te huren en ontdek het oneindige fietsplezier!

 

 

Scott MTB

Onze nieuwe mountainbikes, van maat XS tot XXL

 

Kinderfiets 24 inch

Onze kinder mtb’s, voor kids van 7-9 jaar, (130cm tot 145cm)

 

Kom bij ons een MTB huren

De mountainbikes zijn licht zitten comfortabel.  De wielen met brede banden zijn 29 inch. Je hebt 1 versnelling voor en 12 achter, wat heel fijn is omdat je ze gemakkelijk kunt bedienen. Met deze 12 versnellingen kun je elke beklimming aan. De schijfremmen zijn hydraulisch, dus goed te doseren. Dankzij de luchtgeveerde voorvork  heb je betere controle bij de afdalingen. Je kunt kiezen uit  XS tot XXL. Kinderen moeten een minimale lichaamslengte hebben van 145cm.

 

 

Mountainbiken door de plas

Meer informatie

Klik HIER voor alle informatie en prijzen voor de huur van een MTB, voor een halve of hele dag, vanaf onze herberg La Laiterie.

Neem gerust contact op om te overleggen of kom eens langs op ons kantoor in Mierchamps voor een gezellige babbel.