Even uitblazen bij Brandsport

Mei is een drukke maand geweest, beide lange weekends werden goed met activiteiten gevuld en door de week hebben we ook niet stilgezeten. Tijd dus om even uit te blazen en tot rust te komen. La Roche-en-Ardenne is een ideaal dorpje om dat te doen. Je kan er genieten van gezellige terrasjes of bijvoorbeeld een ijsje eten langs de kant van de Ourthe. Heb je toch graag een beetje beweging dan kan ik het kajakken zeker aanraden. Je kan je laten leiden door de stroom en af en toe een beetje bijsturen en ondertussen genieten van onze prachtige omgeving.

Kajakken Ardennen

Les Boucles Ardennaises

Heb je alle actie in mei gemist? Geen probleem, er is altijd wat te doen! Voor dit evenement moet je ook afzakken naar La Roche-en-Ardenne. Ik heb het over “Les Boucles Ardennaises” oftewel “De Lussen van de Ardennen”. Hier heb je keuze tussen een parcours van 10 km, een halve marathon trail van 21 km, of een volledige marathon trail van 42 km. De eerste 3 mannen en vrouwen vallen zelfs in de prijzen bij de marathon trail dus aarzel niet om mee te doen!

Natuurwandeling “eetbare planten”

Voor zij die rustig de natuur in willen kan je dit weekend opnieuw op stap gaan met Riveo. Dit keer ben je welkom op 3 juni om mee te gaan wandelen en te zoeken naar eetbare planten. Tijdens deze wandeling geniet je dus niet alleen van de prachtige natuur en hoe deze eruit ziet, maar kun je de natuur zelfs proeven. Aan het einde van de wandeling zal er ook nog een kleine verrassing op jullie wachten.

Marche ADEPS

Dit weekend kan je terecht in de gemeenten Nassogne en Tenneville voor een fijne wandeling. Vergeet niet dat jullie trouwe viervoeter ook welkom is mits deze aan de leiband blijft.

 

 

Prijzen en info

Les Boucles Ardennais: Te La Roche-en-Ardenne, 3 juni, prijzen verschillen naarmate afstand en voorinschrijving.
Natuurwandeling “eetbare planten”: te Hotton via Riveo, 3 juni, 5€ – 7€
Marche ADEPS: te Nassogne en Tenneville, deelname is gratis.